Perle de Beauté

Een stralende huid door resultaat gerichte behandelingen, huidverbetering zonder irritatie.

Toe aan een ontspannend verwenmoment voor jezelf?


Bij mij, Jos van Perle de Beauté, is uw huid in goede handen. Persoonlijke en volledige aandacht in mijn Salon aan huis. Aandacht voor de huid tijdens een weldadige time-out voor jezelf. Samen met u stel ik de behandeling af op wat u dan nodig heeft. Geniet van een verwennend schoonheidsritueel voor een merkbare huidverbetering.

Even niks moeten. Geniet van de zorg en aandacht die ik u geef. 


Perle de Beauté investeert jaarlijks in een aantal trainingen en workshops om u te bieden wat u en uw huid verdient. In een ontspannen sfeer gebruik ik award-winning Medik8 producten om uw huid te optimaliseren. U kunt de producten ook voor thuis kopen, voor een duurzaam resultaat.

Welkom bij Perle de Beauté
Ik ontvang u graag in mijn salon


Perle de Beauté is aangesloten bij de brancheorganisatie Anbos

Jos de Bruijn

Foto van Jos de Bruijn - PerleDeBeaute.nl

Plataanlaan 21, 3741 WE Baarn
T:  035 - 54 31 806
M: 06 201 39 072

Cadeaubon

Heeft uw dierbare (zwangere) vriendin behoefte aan een uurtje voor zichzelf? Ziet uw partner er vermoeid uit en kan hij wel een oppepper gebruiken? Zit uw puberende zoon of dochter onzeker en vertwijfeld voor de spiegel? Zoekt u een persoonlijk cadeau, waar je geheel ontspannen en stralend vandaan komt? Verras uw vriend(in)‚ moeder‚ vader‚ partner. zoon, dochter, of een familielid eens met een cadeaubon van Perle de Beauté!

Perle de Beaute - Cadeauxbon